גרד חזק מאוד בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/12/2019 | 19:20 | מאת: מאיה

שלום רב אני בהריון בשבוע 30. לפני כחודש התחיל לי גרד בפי הטבעת, שמופיע בדר"כ רק בשעות הערב, ולא בהכרח כל יום. לא ראיתי/הרגשתי נפיחות מיוחדת באזור, לא ראיתי אודם מיוחד, לא היה לי שום דימום ואין לי תולעים. הגרד יכול פתאום לתקוף אותי וזה ממש מטריף את הדעת, ברמה שאני ממש כבר לא יכולה לעמוד בזה ביותר. יש סיכוי שזה טחורים? מה אני יכולה לעשות בנתיים כדי להרגיע את הגרד? אני ממש על סף דמעות

עניתי על שאלתך בפורום אחר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות