אנטיביוטיקה ופיסורה.....

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/11/2019 | 16:24 | מאת: לי

שלום מזה חודשיים יש לי פיסורה לאחר נטילת אנטיביוטיקה שעשתה לי יציאות קשות(פעם רביעית שזה קורה בעשר שנים). באמצעות טיפול שמרני משחות אכילה נכונה אני מצליח להעלים אותה אבל רק לכמה ימים והיא חוזרת. הבעיה שאני מרגיש שמאז שלקחתי את האנטביוטיקה מערכת העיכול לא חוזרת לעצמה ובגלל זה כול הבלאגן. יש פתרון למערכת העיכול לאחר אנטיביוטיקה?תודה

נסה טיפול בפרוביוטיקה או באכילת יוגורט/אקטימל/אקטיביה וכו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות