הרפס וגינלי שהתלבש על טחורים בזמן התקף

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/11/2019 | 13:25 | מאת: דקלה

שלומם אני עם התקיים טחורים פעם ראשונה הייתי אצלי כירורגית אבחנה טחור גדול כאבי טופת בנוסף התפרץ לי הרפס וגינאלי שממנו אני סובלת שנים ולדעתי התפרץ גם על הטחורחים הכאבים התגברו ויש דימומים כמומ בווגינה או על השפה ליתר דיוק. מה לעשות האם מותר לי למרוח זובירקס גם על הטחורים? נראה שאבקש גם כדורי זובירקס מהרופא. מה למרוח קניתי גם מגנזיום מגבונים וגם משחה שאמורה להקל על הכאב העניין שנראה שההרפס התפשט.

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות