האם אני סובלת מפקק צואה?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/09/2019 | 15:07 | מאת: בת 19

שלשום (יום ה 26.9) התרוקנתי מוקדם בבוקר בפעם הראשונה, ובפעם השניה רק אחרי 12 שעות משום שהייתי רחוקה מהבית. היציאה בבוקר הייתה מכובדת עד כמה שזכור לי, אבל היציאה בערב הייתה קטנה למדי. זה היה ביום הרביעי של הוסת. אתמול (27.9) התרוקנתי בבוקר פעמיים, אבל היציאות לא היו גדולות. היום (28.9) התרוקנתי פעמיים שוב, ואני מניחה שהיציאות היו יחדן די משמעותיות. מיום חמישי בערב אני מרגישה כאילו ישנו גוש תקוע וגם חוסר התרוקנות לאחר ביקורים בשירותים. כמובן שאני סובלת ממני רגיז. האם יש לי פקק צואה?

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית

29/09/2019 | 13:53 | מאת: בת 19

זאת אומרת בדיקה רקטלית?

נכון

29/09/2019 | 18:35 | מאת: בת 19

ואם אני צריכה לעבור חוקן כחלק מהכנה לבדיקה ואני מרגישה הקלה, עדיין צריך לעבור את הבדיקה עצמה?

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות