כתמי צואה חוזרים אודה להכוונה לטיפול

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/08/2019 | 23:28 | מאת: Anonimit

שלום! אודה לעזרה לאן לפנות, כבר תקופה מאוד ארוכה של כשלוש שנים בערך אני סובלת לסירוגין מהכתמה של צואה. זא גם אחרי שאני מנגבת המון פעמים והכל נקי פעם הבאה שאחזור לשירותים אני אוכל לראות לכלוך או על התחתונים או בניגוב.לפעמים גם אני לא מרגישה התרוקנות מלאה ואז ברור לי שבפעם הבאה שאחזור לשירותים יהיה כתם או לא נקי. הדבר מטריד אותי מאוד וגורם לי ממש לעגמת נפש! הייתי בעבר אצל גסטרולוג שאמר לי שזה בגלל מעי רגיז ולשנות תזונה אבל זה לא עוזר. אודה להכוונה מה זה יכול להיות ולמי לפנות כדי לטפל

את מתארת אירועים של אי נקיטת ("בריחה" של) צואה. עלייך לפנות לבדיקת פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות