טחורים- נגע חדש וכואב

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/08/2019 | 13:08 | מאת: שרון

יש לי סיפור של כמה שנים עם טחור טרומבוטי שעבר ניקוז, רואים אותו בצד שמאל בתמונה,הוא היה מתנפח לי בכל מאמץ קטן, הליכה, שקית קטנטנה ביד, רק לאחרונה המצב איתו התאזן והוא לא מתנפח לי יותר, רק נשאר שם כפל עור שמפריע לי נורא. אתמול צץ לי עניין חדש, מצד ימין בתמונה, אני לא מבינה מה זה, האם זה טחור חדש? זה כואב מאוד ומציק תודה

לא הצלחתי לפתוח את התמונה שצירפת ולכן איני יכול להתייחס לשאלה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות