גדל לי משהו.. עזרה...

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/08/2019 | 07:18 | מאת: רפאל

בוקר טוב! גדל לי משהו ממש בין העכוזים באמצע (כדי לראות צריך להפשיל תחתון ולפשק..). קשה לי לשבת על זה וזה כואב גם כשאני לא יושב. זה כמה חודשים לא עובר.. רציתי לשאול מה זה מנסיונך? יש אפשרןת שגידול חס וחלילה?

על פי התיאור כנראה מדובר במה שנקרא "סינוס פילונידלי". פנה לבדיקת כירורג. זה אינו מצב מסוכן או מדאיג...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות