ניתוח פיסטולה אצל אדם מרותק לכסא גלגלים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/07/2019 | 15:31 | מאת: אני

שלום רב! אבי קטע רגליים מרותק לכסא גלגלים ( אינו מתהלך ) ואמור לעבור מחר ניתוח פיסטולה בפי הטבעת . אנו חוששים מאוד מההחלמה הקשה והכואבת ומחפשים קצת עידוד וטיפים להחלמה שלמה קלה ומהירה. קראנו שמומלץ להתהלך ולא להיות במנוחה לאחר הניתוח אך מאחר והוא יושב על כסא גלגלים אינו יכול לעשות זאת. כל רעיון להקל ובכלל יתקבל בברכה. תודה מקרב לב

ההחלמה מניתוח פיסטולה היא בד"כ קלה. התהלכות אינה חלק מההמלצה המקובלת לאחר ניתוח כזה. מאחל לו החלמה קלה מהניתוח.

24/07/2019 | 20:53 | מאת: אני

תודה רבה ד"ר רפאל🌸

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות