חתך מסכין גילוח

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/07/2019 | 08:20 | מאת: הודיה

נחתכתי מסכין גילוח בין העכוזים.. עברו כמה ימם והדם הפסיק (היה מלא) ועשיו יוצא לי מהחתך מוגלה ונוזל כלשהו... זה חתך די גדול.. גם התנפח מסביב.. וממש כואב כל צעד מתחכך שם.. אשמח להמלצה על משחה למרוח שתעביר את זה... אני מתביישת ללכת לרופא בטח הוא ירצה לראות ואני לא מסוגלת...

אין משחה שמרפאה פצעים. יש תהליך של ריפוי פצע שלוקח את הזמן שלו. אם יש זיהום בפצע יש צורך בטיפול אנטיביוטי במשחה או כדורים. פני לבדיקת רופא

19/07/2019 | 16:40 | מאת: הודיה

איך אני יכולה לדעת אם יש זיהום? אפשר שם של משחה/כדורים? אין רופא עד יום ראשון גם ככה תודה 🙏

אני מציע שתקפידי על נקיון מקומי עם מים וסבון מס פעמים ביום במהלך הסןפ"ש. ניתן תמיד לפנות למוקד של קופת החולים שלך. איני נוהג להמליץ על טיפול בלי בדיקה של החולה....

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות