הכנה לקולונוסקופיה והאם בכלל לבצע

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/07/2019 | 19:53 | מאת: שואלת

שלום, בת 28 עם שילשולים ועצירויות לסירוגין לאורך שנים. גסטרוסקופיה הראתה דלקת בקיבה ובקע סרעפתי והוצע לבצע קולונוסקופיה. אני מתלבטת לגבי ביצוע הבדיקה. לאחרונה מידי מספר ימים יש גרד חזק בפי הטבעת, האם ייתכן שכל הסיפור מוסבר בפרזיטים אל אף בדיקות צואה תקינות? האם כדאי לבצא קולונוסקופיה? חוששת מההכנה. אני רזה מאוד, 45 קילו, ונתנו לי מינון רגיל של הכנה. האם אפשר להימנע מנטילת הכדורים ולקחת רק פיקולקס?

אנא הפני את השאלות לגסטרואנרולוג המטפל שלך שמכיר אותך ואת מצבך הגופני והרפואי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות