רטט וזרמים באזור הישבן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/06/2019 | 18:05 | מאת: אלי

זה קורה לי כבר זמן רב התחושה שלי לתופעה, ההרגשה היא סוג של התכווצויות באזור התחתון של המעיים לקראת פי הטבעת שם לב לחזרה בעת שכיבה על הבטן (כמעט תמיד תורגש ההרגשה הלא נעימה) ישיבה לא רוצה לפסול בעיות של אלרגייה אבל צמתי יום שלם לבדוק ם עדיין התופעה קיימת והיא אכןחזרה לאחר צום של יום, האם יש שם לתופעה? אני אפילו לא יכול לחפש עלייה

Proctalgia fugax

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות