טחור, לאחר התייעצות עם רופא

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/06/2019 | 10:41 | מאת: דניאל

שלום, הרגשתי משהו שיוצא בנוסף לצואה בזמן ישיבה, אין כאב או דמם. הפרוקטולוג אבחן טחור שלב 2. נתן לי נרות לריכוך היציאות ואמר לא ללחוץ ולהרבות במזון מרכך. עכשיו אני תוהה, עד מתי לא ללחוץ בשירותים, הפעולה די טבעית.. הטחור אמור לחזור פנימה? נשאר ככה? מה ההנחיות להמשך החיים? תודה

כוונת הרופא שלא תפעיל לחץ מוגבר ביציאה או בנסיון "לכפות" יציאה. ההנחיות להמשך הן לדאוג שתהיינה יציאות רכות ללא מאמץ

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות