בעיות בלב ופתאום בעיות בבטן והמעי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/05/2019 | 22:25 | מאת: אבנר

שלום אני בן 58 סובל מכאבי בטן חזקים במשך היום זה התחיל לי עם בעיות בלב דופק מהיר הפרעות קצב ולאחר כך בעיות במעים וכאבים בכול הבטן כולה אני חושש לבעיה רצינית בבטן לא מקיא בטן כואבת מאוד כולה יותר במעי כאבים עמומים סיטי בטן רגיל עם שתית חומר תקין בעיה של הפרעה כרונית בזרימת דם לא חסמתית?סיטי הרגיל תקין ממשיך לסבול במשך 3 חודשים זה התחיל מבעיות בלב דופק מהיר ולאחר כך דופק בבטן חש סביב הטבור והמעיים אמרו לי לבדוק עם כירוג תודה

השאלה קצת לא ברורה. יש צורך במפגש ובדיקה גופנית אצל כירורג כדי לנסות להגיע לאבחנה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות