פיסורה וטחורים וכאבי תופת לאורך כל היום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/05/2019 | 21:35 | מאת: שיר

שלום רב, מזה כחודשיים אני סובלת מכאבי פיסורה. השתמשתי במשחה ניפנדין וברקטוגסטיק אך הן לא הקלו. לפני כשבועיים וחצי עשיתי הזרקת בוטוקס. היה שיפור מעט בימים שאחרי ואז שוב חזרו לי כאבים ואף הופיעו טחורים שיצאו ונכנסו, וכרגע יש קצת טחורים ( פחות מקודם). היציאות רכות, פעם ביום, אך מיד לאחר מכן כואב לי כאבי תופת ואני לא מסוגלת כמעט ללכת כל היום! אני אובדת עצות סובלת כל הזמן לא מסוגלת לצאת מהבית כמעט בכלל ומתלבטת האם יש מקום לחכות עוד להשתפרות או שאין מנוס מניתוח. שמעתי שיש גם טיפול בלייזר והייתי שמחה לשמוע את דעתך ואולי קצת מידע על הניתוח הזה. תודה רבה

מהפניה אני מתרשם שכל הטיפולים השמרניים נכשלו ואת ממשיכה לסבול בצורה משמעותית. לכן הייתי ממליץ על טיפול כירורגי. מדובר הניתוח קצר וקל בו חותכים באופן מבוקר חלק משריר הסוגר האנאלי ובכך מאפשרים לפיסורה להחלים. הסבר מפורט יותר תוכלי לקבל מהכירורג אליו תבחרי להגיע

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות