תחליף לחוקנים בבדיקה סיגמדסקופיה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/05/2019 | 15:29 | מאת: עידן

שלום דוקטור יש לי יום ראשון בדיקת סוגמסקופיה היה ברביעי ולא הלכתי שחכתי מהתור קבעו לי בראשון רציתי לדעת עם אפשר לבצע את הבדיקה בזאת ללא חוקנים ותחליף אחר לריקון המעי לא יודע לעשות פעם שעברה ניסיתי והיה לי כאבים מאוד חזקים במעייפ שניסתי לעשות תודה

עליך להפנות השאלה לרופא שאמור לבצע את הבדיקה. לדעתי יש צורך באיזושהי הכנה של המעי, בין ע"י חוקן או ע"י שתית חומר משלשל

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות