קפל עור או טחור גדוש טרומבוטי?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/04/2019 | 02:37 | מאת: אהרונוב

יש לי מסביב לפי הטבעת מה שנראה כמו גבעול ורוד שיוצא אולי מטחור חיצוני. הגבעול הורוד נראה חי ושיש בו ורידים שנהיים כהים יותר אם אני מפעיל לחץ. אורכו כ2 סמ וצורתו מעגלית ובקצהו השני נראה מחובר מעט גם לגוף. אם אני סוגר רגליים ניתן להבחין בו מבצבץ. האם זה טחור שיתכווץ עם הזמן או קפל עור תמידי?

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית. אם יש צבע שמרמז על תוכן דמי הרי שזה ייספג עם הזמן והבליטה תתכווץ

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות