אי נוחות בטנית דחף ליציאה יציאות רכות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/03/2019 | 15:31 | מאת: יוני

שלןם יש לי בשבוע אחרון אי נוחות בבטן ודחף.לתת יציאה יציאות נהיו שלוש םעמים ביום ויש לי דחף חזק ליציאה גם שאין סיטי בטן תקין תודה

השאלה אינה מובנת. נסה ניסוח ברור יותר

21/03/2019 | 15:29 | מאת: יוני

יש לי בשבוע אחרון דחף לתפנות לתת יציאה גם אחרי שמתפנה ואי נוחוצ בטנית היציאות רכות יש כאבי בטן סיטי בטן תקין קוחנסקופיה לפני שלוש שנים תקינה מימה נגרם דבר כזה דחף ליציאה גם אחרי שמתפנה תודה

יש צורך בבדיקת רופא. לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות