ציסטה בסמוך לפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/03/2019 | 19:21 | מאת: אורן

ד"ר רפאל שלום לאחרונה גיליתי מן ג'ולה בשפתיים החיצוניות של פי הטבעת , אני די משוכנע שזו ציסטה כיוון שאני כבר אחרי הסרה של שתיים כאלו מאיבר המין בשנתיים האחרונות. קבעתי תור אצל הכירורג הפלסטי שביקרתי אצלו בעבר וזה אמר לי שהסרת ציסטה מפי הטבעת מתבצעת ע"י פרוקטולוג ושהוא אינו יכול לעזור לי... מניסיוני עם הציסטות הקודמות, כירורגים של קופת החולים סירבו להסיר לי את הציסטה ואמרו שזה כלום אישית זה מאוד מטריד אותי ואני רוצה להסיר אותה האם הסרה של ציסטה מהאיזור הזה כרוכה בהליך מורכב יותר ולכן נענתי בסירוב ? אשמח לעצתך או הכוונתך

הסרת הציסטה היא זהה בכל חלק של הגוף. ייתכן ויש רופאים שאינם "אוהבים" להתעסק בפעולות באזור פי הטבעת ולכן הופנית לפרוקטולוג..

20/03/2019 | 06:29 | מאת: אורן

הטענה שלו הייתה - "שאין לו את הציוד המתאים" אז לדעתך כל פרוקטולוג שאפנה אליו יסכים להסיר לי את הציסטה ? גם מהקופה ? או שאולי תוכל להפנות אותי אל מישהו ? ושאלה אחרונה... האם ההחלמה מהסרת ציסטה שכזו קשה וכואבת יותר בגלל המיקום ? במידה ויתפרו זה לא יכאב כל בוקר ביציאות ?

פעולה כזו מתבצעת בד"כ בחדר ניתוח המיועד לכירורגיה קטנה בהרדמה מקומית. הפורום אינו ממליץ על רופא או מוסד מסוים. אזור פי הטבעת הוא מאד רגיש ובזמן ההחלמה יכולים להיות כאבים עד החלמת האזור

20/03/2019 | 15:36 | מאת: אורן

האם אני יכול להגיע אלייך ? והאם ישנה עלות להליך שכזה ?

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות