שאלה על תרופות אנטי דלקתיות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/03/2019 | 15:54 | מאת: עוז

שלום מותר לקחת נוגדי דלקת שיש חשש למחלת מעי דלקתית ורציתי לדעת עם זה מפחית מהמדלקת במעי תורפות כמו נורפן ואנטי דלקתיות ועם מותר לשתמש בהם לתקופה של שבוע בערך שעש חשד לקרוהן או קוליטיס תודה

טיפול בנוגדי דלקת אינו מיועד לטיפול במחלות מעי דלקתיות. אם אתה סובל ממחלת מעי דלקתית וזקוק לטפול בתרופות אנטי דלקתיות לבעיה אחרת עליך להתייעץ עם הרופא המטפל בך במחלת המעי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות