נגישות
נגישות

קיצור מעי גס בניתוח תופעות לואי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/02/2019 | 20:59 | מאת: שלומית

עברתי ניתוח להסרת חלק מהמעי הגס הקרוב למעי הדק עקב פוליפ שהיתה סכנה שיהפוך לממאיר. אחרי כחודשיים מהניתוח התחלתי לסבול משילשולים וכאבי בטן וגזים. רופא גסטרו חוג אמר לי כי מכיון שהורידו גם קטע של כ 4 ס״מ מהמעי הדק חלק מנוזל המרה חודר למעי ולכן השילשולים. שאלתי היא למה זה לא קרה במשך חודשיים מהניתוח ואם זה בכלל בר טיפול456

לקריאה נוספת והעמקה

עברת כריתת מעי גס ימני עם קטע קצרצר של מעי דק סופי. ההסבר שקבלת אינו נכון לדעתי. הסיבה היא כנראה שינוי בהרכב אוכלוסיית החיידקים במעי. נסה לפרק זמן לאכול יוגורטים המכילים חיידקי מעי "טובים" כמו אקטימל או אקטיביה או מוצר דומה.

02/02/2019 | 21:50 | מאת: שלומית

תודה על התשובה המהירה אבל אני רגישה ללקטוז ולא אוכלת מוצרי חלב

אנא התייעצי עם הרופא שלך שימליץ לך על תכשיר שמתאים לך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות