פילונידל סינוס - סוג ניתוח

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/12/2018 | 15:39 | מאת: אא

שלום. קיימים מספר דרכים לכריתת סינוס פילונידלי. הרופא שהייתי ממליץ על כריתה רחבה וגם מנתח בדרך זו. איך בוחרים צורת כריתה שגם יעילה , תהליך החלמה מהיר וגם לא תחזור. לפי איזה פרמטרים בוחרים סוג ניתוח? תודה רבה על התשובה

להבנתי ולדעתי יש צורך בכריתה שלמה של הסינוס כדי למנוע חזרה בעתיד.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות