ניתוח טחורים זה בהרדמה מקומית?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/12/2018 | 11:15 | מאת: ל

ניתוח טחורים זה בהרדמה מקומית?

בד"כ ניתוח טחורים מבוצע בהרדמה כללית או איזורית (ספינלית, הרדמה דומה לאפידורל). ניתן גם לבצע כריתת טחור בהרדמה מקומית

28/12/2018 | 13:19 | מאת: ל

האם אני בוחר כיצד לעבור את הניתוח או הרופא ובמידה והוחלט הרדמה מקומית מה המטופל עושה כל הזמן של הניתוח איך מעביר את הזמן האם שומע את כל מה שקורה בחדר

בהרדמה מקומית החולה ער, שומע הכל. סובל מכאב של הזרקות חומר הרדמה במקום מאד רגיש וגם שוכב בתנוחה לא נוחה. גישה זו שמורה למקרים מיוחדים בהם יש סיכון בהרדמה אחרת...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות