כאבים לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/12/2018 | 01:45 | מאת: טליה

לפני 3 חודשים עברצי ניתוח כריתת טחורים 3 קבוצות...וכמה היו עם כיב.ההחלמה הייתה קשה מאוד....מלווה בכאבים אדירים לאחר הטלת הצואה.בשבועיים האחרונים הכאבים חזקים מאוד וישנם ימים שברצף יש לי םעמיים ו3. וטיפה דימום...אני מרגישה שריפה בפי הטבעת...לוקח כמה שעות טובות עד שזה נרגע.ראוי לציין שהייתי בביקורות ולפני חודש בוצע לי הרחבת פי הטבעת.האם יכול להיות שטחורים חזרו?...........................

תלונתך אינה מתאימה לבעיית טחורים. עלייך להיבדק אצל המנתח. זה אינו מהלך תקין וייתכן ונוצרה לך פיסורה או בעיה אחרת בתהליך ההחלמה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות