פצע ניתוח פילונידל שלא נסגר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/12/2018 | 16:24 | מאת: פילונידל סינוס

בהמשך לשאלותי בנוגע לפצע. עברו שלושה וחצי חודשים מאז הניתוח והפצע עדיין לא סגור למרות טיפול אנטיביטי ומשחה דרמה גרן בי שהוא עדיין מורח.בנוסף גיליתי שיש סינוס - כמו צינור שעולה מהפצע למעלה בקו הצלקת. זה פתוח ונקי בקוטר של מילימטר בערך. האם זה תקין? אודה מאד על תשובה בעניין. מודאגת

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה

17/12/2018 | 19:15 | מאת: פילונידל סינוס

תודה רבה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות