אשמח לשמוע דעתך.....

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/12/2018 | 08:13 | מאת: אנונימית

שלום אני כבר חצי שנה סובלת מעצירויות, שלשולים והקאות.הקאות בעיקר בערבים... עצירות ושלשולים לסירוגין וזה מתסכל. דם ביציאות לפעמים. הלכתי לגסטרו הוא הפנה לגסטרוסקופיה ואמר לי ללכת גם לפרוקטולוג. גסטרוסקופיה יש לי עוד חודש. אתמול הייתי אצל רופא פרוקטולוג.. בדק אותי רקטלית... הוא רק הכניס את האצבע ואחרי כמה שניות הקאתי תוך כדי בדיקה צבע ירקרק... ארבעה ימים לא היתה לי יציאה אולי מזה ההקאה הירקרקה? הייתי גם בלחץ מהבדיקה אולי זה מזה? הבדיקה היתה ב 11 בבוקר... הרופא פרוקטולוג אמר שהבידקה שלו תקינה הוא שלח בכל זאת לקולונסקופיה ואמר שהבירור החשוב הוא אצל הגסטרואונטרולוג... אשמח לשמוע דעתך מה הסיבה למה שאני עוברת.. אני מפחדת שאקיא בבדיקות הבאות זה ממש לא נעים ... גם לא נעים מהרופא

הבדיקה שעלייך לעבור היא קולונוסקופיה (במקום ראשון). אם היא תהיה תקינה צריך לשקול בדיקת CT בטן

06/12/2018 | 11:04 | מאת: אנונימית

אני מבולבלת לגמרי כל אחד אומר לי משהו אחר להניח בצד את הגסטרוסקופיה? לא קיבלתי תשובה לסיבה אפשרית למה שעובר על הגוף שלי

את צריכה לעשות את 2 הבדיקות, גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה. הבנתי בטעות שכבר עברת גסטרוסקופיה. תשובה למה עובר על גופך ניתן יהיה, אולי, לתת בתום הבירור. קשה לי כאן לתת איבחון מבלי שגם בדקתי אותך

06/12/2018 | 14:10 | מאת: אנונימית

תודה רבה האם מותר לקחת פרמין נגד הקאות לפני הבדיקות האלו על מנת שלא אקיא כמו שקרה לי אתמול

כן

06/12/2018 | 16:36 | מאת: אנונימית

תודה רבה על העזרה תבורך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות