פיסטולה פריאנלית בעבר, כעת כאבים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/12/2018 | 22:29 | מאת: ליאן

לפני כ14 עברתי ניתוח לסגירת פיסטולה פריאנלית (איו לי הרבה מידע כי הניתוח בוצע בחול מכיוון שלמדתי שם ולא זכורים לי פרטים) ליפני הניתוח בכמה שבועות בוצע ניקוז אבצס דחוף. כרגע כי יש כאבים די חזקים ובליטה קצת נוקשה ליד פי הטבעת.מה עליי לעשות? לאיזה רופא עליי לפנות?

פנה לבדיקת כירורג/פרוקטולוג. רוב הסיכויים שהבעיה הנוכחית אינה קשורה לניתוח בעבר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות