מםחד מנמקקקקק במעייםםםם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/10/2018 | 19:41 | מאת: עידן

שלןם דוקטור מפחד שמתחיל לי נמק במעיים יש כאבי בטן לא מממוקדים עשיתי בדיקות דם אצמול בסורוקה ןרשמו בדיקות דם תקינות לחלוטין סובל מכאבי בטן חזקים בגגל זה חושב שזה חלילה מתחיל נמק במעיים עם עשיתי בדיקות דם תקינות מה הסיכוי שיש את זה וצילום בטן רגיל גם מגלה את סה ?

כאשר יש נמק במעיים יש הפרעה קשה בבדיקות הדם ובצילומי בטן לסוגיהם... זאת לא האבחנה אצלך...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות