דימום לאחר יחסי מין אנאליים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/10/2018 | 15:28 | מאת: שני

לאחרונה אני ובן זוגי התחלנו להתנסות ביחסי מין אנאלים ברגע שהוא הוציא את איבר מינו מפי הטבעת יצא לי מלא דם שהשפריץ החוצה. זה קרה כבר פעמיים למי אני צריכה לפנות ומה הדחיפות?

כנראה שיחסים אלה גרמו לך לפציעה. יש צורך בשימוש בחומר סיכה מתאים ורצוי להמנע מיחסים אגרסיבים כדי למנוע פציעה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות