באותה הזדמנות, עוד משהו בנושא...

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/10/2018 | 11:24 | מאת: שלום.

שלום רב ותודה רבה על זמנך ועזרתך! רשמתה "יכול להתאים להפרשת יתר של חומצה בקיבה. (גסטריטיס, כיב תריסריון וכדומה). ניתן לנסות טפול נוגדי חומצה" במידה וזה אכן יהיה זה, ואתחיל עם תרופה נוגדת חימצון, זה תופעה שתוכל לעבור ולחלוף בעזרת התרופה, או שתמיד אסבול ממנה..? תודה מקרב לב.

הטיפול יכול לפתור את הבעיה. אני ממליץ שהטיפול יבוצע בהנחיית ובמעקב רופא ולא על דעת עצמך

17/10/2018 | 20:21 | מאת: שלום.

ברור לי, תודה רבה!

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות