שאלה די קשורה לפורום.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/10/2018 | 22:24 | מאת: שלום.

שלום רב, תודה על תמכתך ועזרתך. ברצוני לשאול, מזה מספר ימים כאבי בטן עליונה בדרך כלל בערבים. חשבתי תחילה בעקבות אוכל, אבל מהר מאוד הבנתי שבדיוק ההפך. כאבי הבטן בערבים הולכים ומצתמצמים בעקבות אכילה, (ברגע שאוכל משהו, לא משנה מה, ישר מרגיש הקלה משמעותית בכאבים). מהי תופעה זו, מה מרמזת בדרך כלל, ומה עלי לעשות ולבדוק. תודה מקרב לב.

התיאור יכול להתאים להפרשת יתר של חומצה בקיבה. (גסטריטיס, כיב תריסריון וכדומה). ניתן לנסות טפול הנוגדי חומצה. כדאי גם לעבור בדיקת נשיפה לחיידק ההליקובטר פילורי. ממליץ להתייעץ עם רופא המשפחה

16/10/2018 | 11:19 | מאת: שלום.

רב תודות. אבדוק את כל מה שרשמתה. תודה!

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות