תופעות נלוות לפיסטולה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/09/2018 | 00:50 | מאת: אבי

שלום ד"ר היה לי פעם אבצס באזור פי הטבעת וניקזו לי את זה ואח"כ התברר שיש לי אבצס פנימי יותר, שאת זה לא ראו ,בקיצור נשאר לי עדיין קצת אבצס שמפריש לי כל הזמן .עכשיו לאחרונה נהיה לי גם טחורים האם זה יכול להיות קשור?

אתה סובל מפיסטולה בפי הטבעת שהיא המשך טבעי לאבצס שהיה ונוקז. אין לזה קשר לטחורים. אני חושב שצריך קודם כל לטפל בפיסטולה כדי למנוע חזרה של מורסה, ובהמשך לטפל בטחורים אם יהיה צורך בכך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות