בדיקה רקטלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/09/2018 | 05:17 | מאת: אלון

אפשר לעשות בדיקה רקטלית (בגלל דם מפי הטבעת) אצל כירורג בקופת חולים או שצריך ללכת לבית חולים בשביל זה?

בוודאי שכן. אין שום סיבה לפנות לבית חולים

14/09/2018 | 11:43 | מאת: אלון

בזימון תורים יש תור לכירורג רק עוד כמעט חודש. האם רופא משפחה יכול לבדוק או שזה לא נעים לאמר לו? או לחכות חודש?

אתה יכול להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי דחיפות הבדיקה אצל הכירורג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות