חרדה לפני ניתוח סינוס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/09/2018 | 00:16 | מאת: ניר

ערב טוב, אובחן אצלי סינוס פילונידלי ונקבע לי מועד להסרה מלאה בהרדמה מקומית לאחרי החגים. מסקרנות (טעות מטומטמת) צפיתי בסרטונים ביוטיוב כיצד זה נעשה. פיתחתי חרדה חדשה מהטיפול.. אני מפחד מהזריקה שנותנים באזור (שהמטופלים צועקים כשהיא ניתנת) עד החיתוך שעושים בעור (שנראה מלחיץ ועמוק). זה נראה כואב מאוד... ואלו גם התגובות של האנשים שמטופלים בסרטונים... אני לא יודע כיצד להתגבר על זה עכשיו.... האם ניתן לעבור את הפרוצדורה בהרדמה כללית?

אני אישית מבצע את הניתוח הזה בהרדמה מקומית. כמומחה בכירורגיה איני יודע מה להמליץ לך לטיפול בחרדה....

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות