שימוש במשחה רקטוג'סיק/ תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/09/2018 | 14:19 | מאת: מיכל

ד'ר נכבד . שלום רב התחלתי להשתמש במשחה רקטוג'סיק לפני יום בהוראת הפורקטולוג. במהלך היום הראשון התחלתי לסבול מכאבי ראש חזקים.ולא הייתי מודעת לתופעת הלוואי . אני סובלת מכאבי ראש וסחרחורות מלפני השימוש במשחה. נחתי וזה עבר . היום ביום השני התחלתי לסבול מכאבי ראש חזקים!! עד כדי כך שלא יכולתי להניח את הראש על הכרית כי כאב לי שעשיתי את זה . כרגע הכאב ראש מופחת . מה התופעת לוואי הזו למשחה אומרת? האם יש משחה אחרת במקום ?

כאבי ראש הם אחד מתופעות הלואי. נסי להשתמש בכמות קטנה יותר. ניתן להחליף את המשחה במשחת ניפדיפין

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות