ניתוח סינוס פילונידלי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/09/2018 | 23:43 | מאת: יחיאל

ד"ר נכבד שלום רב, אובחן סינוס פילונידלי ללא סימני דלקת, מספר פתחים בקו האמצע. משני הצדדים לקו האמצע רקמה גרנולציה בולטת עם הפרשות. הומלץ על ניתוח PNS. אבקש עצתך האם לאור האמור כל רופא כירורג יכול לנתח או עדיף פרוקטולוג ? לתשובתך אקדים תודה בברכת שנה טובה

ניתוח לכריתת סינוס פילונידלי מבוצע ע"י כל כירורג ואין צורך בפרוקטולוג. הניתוח ניתן לביצוע (כמעט תמיד) בהרדמה מקומית ללא צורך באשפוז

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות