טחוריםם בדיקת טחוריםם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/08/2018 | 16:49 | מאת: חן

שלום ד"ר, לא בטוחה שהבנתי נכון.. מקווה שלא... חח... בבדיקה רקטלית *רגילה* הרופא באמת מכניס אצבע ומכשירים לתוך פי הטבעת?? חשבתי שהוא רק מסתכל ואפילו קבעתי תור... יש לי טחורים ואני ממש רוצה לטפל בזה ושייעלמו...

הבנת נכון. כך בדיוק נעשית הבדיקה

29/08/2018 | 22:53 | מאת: חן

omg אני בשוק... ואם אני לא מעוניינת בבדיקה כזאת? יש דרך אחרת לטפל בי?

29/08/2018 | 23:00 | מאת: חן

והאם הסתכלות לפעמים מספיקה? מה העומק שמכניסים מכשירים? האם נבדקים אומרים שזה כואב? אצל כירורג ופרוקטולוג זה אותה בדיקה?

אין דרך אחרת לבדוק. הסתכלות מבחוץ אינה מספיקה

31/08/2018 | 16:33 | מאת: חן

רואים את הדבר שיש לי מבחוץ... יכאב לי ממש אם ינסו להכניס לבפנים דברים גם לא נראה לי שאפשר בכלל... יש לי טחורים שרואים אותם... גם פרוקטולו וגם כירורג עושים אותה בדיקה? ביטלתי את התור אבל אני לא יכולה להיות עם הטחורים האלה לתמיד..!

07/09/2018 | 10:29 | מאת: חן

?

אני לא מכיר שיטה בה מחליטים על טיפול ונותנים טיפול בלי בדיקה...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות