עכירות שומן פרוטינאלי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/08/2018 | 01:52 | מאת: רואן

מחודשיים ואני מרגישה דופק חזק חזק בבטן עליונה מעל הטבןר עד מתחת הלזה באמע כמו נפיחות פועמת יש בה דופק עם הזמן התחלתי להרגיש כמו משהו זז לי בבטן כאעךו משהו מסתובב בבטן ממש פחדתי את נפיחות הזאת גדלה והדופק חזק עברתי אולטרסאונד ורנגן לא ראו כלום חוץ מחשד לאבן קטנה בגליה שמלית עברתי סיטי וזאת התשובה : תוכן רב בקולון שלפוחית השתן מכווצת רושם לעכירות השומן הפרוטינאלי אפשר לדעת מה זה אומר ואם זה קשור לנפיחות והדפוק שאני מרגישה המליצו לעבור עוד סיטי עם הזרקת ח.נ ? מה זה

התלונות שלך אינן מכוונות לאבחנה מסוימת. יש צורך בהמשך בירור. המליצו לך לעבור בדיקת CT עם הזרקת חומר ניגוד בוריד- כנראה הCT שעברת נעשה ללא הזרקה מה שמוריד את אפשרויות האבחון. אני ממליץ שתמשיכי בבירור כמו שהומלץ לך. העכירות בשומן יכולה להצביע על תהליך דלקתי אך כאמור-יש צורך בהמשך הבירור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות