פיסורה אנאלית ברורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/08/2018 | 11:10 | מאת: גילה

שלום רב הרופא אבחן פיסורה אנאלית ברורה. טיפול כולל מריחת משחת נפידיפין ושינוי תזוונה כולל שתיה שמן פרפין. מרגישה שיפור קל ביציאה. הבעיה היא אחרי היציאה . סבל נוראי בישיבה על כסא שנשמך מספר שעות . הרופא המליץ על משככי כאבים. האם זה נורמלי. לקראת סוף היום הכאב פוחת. אני מורחת ניפידין בלילה ומרגישה תחושה שכל האזור מתרחב . לא רואה שיפור ניכר בטיפול במשחה. האם ישנן משחות אחרות ? מתי מומלץ למרוח ניפידין ?

עלייך למרוח ניפדיפין אחת ל6 שעות. אם לאחר מספר שבועות אין הטבה יהיה צורך בניתוח לפיסורה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות