תרופה אלטרנטיבית ל - cortifoam

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/08/2018 | 10:50 | מאת: שלמה

התרופה לא משווקת יותר בארץ, ואילו ה - proctofoam' שכן משווקת, היא בריכוז מאוד נמוך, ולא שיפרה את מצבי. האם יש תרופה מתאימה אחרת לטיפול ב - pruritus ani? תודה

שתי התרופות שציינת אינן מתאימות לטפול בפרוריטוס. יש צורך בבדיקת רופא שיתאים טיפול תרופתי

16/08/2018 | 00:47 | מאת: שלמה

התרופה הנ"ל, הקורטיפואם, נרשמה לי על ידי שני רופאים העוסקים בפרוקטולוגיה ובכירורגיה קולורקטלית! ציין, בבקשה, תרופה העשויה להתאים לפרוריטוס. תודה

איני נוהג להמליץ על תרופה מבלי שבדקתי את המטופל. פרוריטוס הינו גרד בעור סביב פי הטבעת והוא מטופל במשחות על בסיס סטרואידים.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות