פענוח בדיקה פתולוגית של פוליפ

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/08/2018 | 20:14 | מאת: מיה

היי, מצאו לי פוליפ 1 סמ״ על גבעול והתפרק בשאיבה, תוצאות הביופסיה: Fragments of villotubular adenoma כתבו בסיכום - פוליפ TVA יש לי תור לרופא המטפל רק בעוד שבועיים, אשמח אם תוכל להסביר לי מעט על התוצאה. לפי מה שהבנתי זה גידול סרטני, מה המשך טיפול?

אין מדובר בגידול סרטני לא בפוליפ שאם אינו מוסר בזמן יכול לעבור שינוי סרטני. אם הפוליפ הוסר בשלמותו, ונבדק ולא נמצאו תאי גידול הרי שהכל תקין

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות