פיסטולה בפי הטבעת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/08/2018 | 10:57 | מאת: פיסטולה

שלום דוקטור עברתי ניתוח פיסטולה בפי הטבעת לפני כ 4 שבועות אני מרגיש מצוין הפתח נסגר בהדרגה יש הפרשות מעטות שאלתי היא האם אני יכול לחזור לפעילות רגילה והאם לאחר כל יציאה אני חייב להמשיך בשטיפות או ש מגבונים מספיק אשמח לתשובה תודה רבה

08/08/2018 | 15:21 | מאת: פיסטולה

והאם מותר גם להתאמץ פיזי ולהרים משקלים סבירים תודה

מותר להתאמץ ללא מגבלה

ניתן לחזור לפעילות רגילה. רצוי לשמור על הגיינה מקומית. אם אין ברירה אחרת ניתן להתשמש במגבונים לחים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות