קשירת טחורים בהרדמה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/08/2018 | 22:06 | מאת: אריק

שלום רב עשיתי כבר 2 קשירות מאז יש לי פחדים לעבור את זה שוב .כרגע חייב לעבור קשירה נוספת ולא מעוניין לעשות ניתוח .האם יש בארץ מקום שעושים קשירות עם טישטוש כמו בדיקת קולונסקופיה גם בפרטי מוכן

קשירה מבוצעת ללא הרדמה כי זו פעולה שבעיקרון אינה כואבת. לא ידוע לי איפה ניתן לעשות זאת בהרדמה. בדוק במכון גסטרו של קופת החולים אליה אתה שייך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות