חפץ נכנס לפי הטבעת מה עושים ????

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/07/2018 | 15:43 | מאת: אנונימי

חבר שלי הזמין איזה צעצוע מין באינטרנט והוא הכניס משהו מגומי בגודל של זרת כזה(קצת פחות) לפי הטבעת שלי.. מה עושים ??

השאלה לא ברורה. האם החפץ נשאר בתוך פי הטבעת? אם הוא קטן אני מניח שהוא יצא עם פעולת מעיים. אם הוא יוצא יש צורך להיבדק אצל מומחה בתחום

29/07/2018 | 17:42 | מאת: החפץ נשאר שם

החפץ נשאר שם, הלכתי למיון וברנטגן לא ראו כלום.. אך מצד שני אמרו שברנטגן לא רואים חומר גומי החפץ בגודל של זרת באורך ובעובי של מצית רגילה (פחות או יותר)

החפץ יצא באופן טבעי עם היציאה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות