נוזל צהבהב בפי הטבעת וגזים רבים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/07/2018 | 03:49 | מאת: אביב שיין

שלום רב לפני כמה ימים בזמן המחזור החודשי התחלתי להרגיש תחושה של דחיפות לשירותים ןכאבי בטן תחתונה. בשירותים יוצאים רק גזים שמשאירים מין נוזל צהוב על פי הטבעת. לאחר כמה ימים חוויתי יום של כאבי בטן ושלשולים וזה חלף. כבר יומיים סובלת מעצירות, למרות שיש תחושה שיש לי צורך בהטלת צואה. כמו כן, יש רק יציאת גזים רבים ונוזל צהבהב שאני מנגבת עם נייר. בעבר אחד הרופאים זרק את האבחנה מעי רגיז אבל אף אחד לא דבר עם זה, הוא נתן לי קלבטן. האם זה יעזור למצב? מה עליי לעשות?

עלייך לפנות לבדיקת מומחה בתחום. לא ניתן לאבחן ולהציע טיפול על סמך הכתוב בפנייתך. אבחנה של מעי רגיז (שהיא מאד סבירה) נעשית רק לאחר בדיקה/ות השוללות אפשרויות אחרות. טפול תרופתי במעי רגיז ניתן ע"י רופא משפחה או גסטרואנטרולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות