בנוגע לבדיקת קולונוסקופיה שעברתי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/05/2018 | 18:14 | מאת: משה

שלום ד״ר עברתי בדיקת קולונוסקופיה שהתוצאה היא רקטום רירית היפרמית מכוייבת ברצוני לדעת האם יש קשר בין פיסורה כרונית לעיתים דלקתית לבין התוצאה של בדיקת הקולונוסקופיה תודה

אין קשר בין שני הדברים. מדובר במחלות שונות שכל אחת מטופלת אחרת. ובנוסף-קולונוסקופיה אינה מתייחסת לפיסורה מכיוון שלא ניתן כמעט לראות פיסורה בבדיקה זו.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות