פיסורה לאחר אקט מיני

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/05/2018 | 14:03 | מאת: עומר

אהלן, בעקבות יחסי מין עם גבר, לפני כעשרה ימים החלו כאבים בזמן פעילות מעיים. לאחר מחקר קל הבנתי שמדובר בפיסורה והקפדתי על נקיון. לאחר עשרה ימים חל שיפור ניכר בכאבים. עם זאת, עדיין יש מוגחה בצואה וכאבים קלים באזור. האם יש סיבה ממשית לחשוש או שזה סביר לאור לוח הזמנים להחלמה?

קשה לאבחן בצורה מדויקת מה בעייתך. מוגלה בצואה (אם לזה התכוונת בפנייתך) אינה חלק מפיסורה ולכן מציע שתפנה בהקדם לבדיקת כירורג/פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות