פיסורה שחזרה שנה לאחר ניתוח כריתה?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/04/2018 | 12:40 | מאת: גל

שלום רב, לפני שנה עברתי ניתוח משולב כריתה (fissurectomy) וטחורים. המנתח הסב את הניתוח מניתוח צידי (Sphincterotomy) לכריתה מסיבה שלא ברורה לי. ההחלמה הייתה קשה ולמעשה אף פעם לא הרגשתי שממש החלמתי ותמיד הרגשתי שם "משהו". כיום, בדיוק שנה לאחר הניתוח, מזה כשבועיים חווה צריבה בפי הטבעת אחרי כל יציאה, כפי שהייתה לי לפני הניתוח. האם החשש שלי שהפיסורה חזרה מבוסס? חייב לציין שהיציאות סדירות מאד ורכות וההבדלים היחידים בזמן האחרון שלא הזדמן לי להתאמן כפי שאני נוהג וכן צריכת אלכוהול מעט מוגברת. גילי 50. אודה למידע ראשוני בנדון, כמובן שאלך גם להיבדק. תודה.

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה. פנה לפרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות