דקירות בבטן תחתונה ובפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/04/2018 | 22:52 | מאת: בתש

אין לי מושג לאיזה תחום קשור.. אבל יצא כמה פעמים כבר שהרגשתי כאילו דוקרים אותי בפי הטבעת ובבטן התחתונה בו זמנית... נגיד אני יושבת מול הטלויזיה ופתאום אני מרגישה את זה ומתפתלת מכאב... קרה לי כמה פעמים בערך פעם ביום בשבועיים האחרונים... ואין לי שום בעיה בריאותית או משהו אחר שמפריע לי... אני בת 30. מה זה יכול להיות?

כנראה מדובר בהתכווצות פתאומית של שרירי האגן. לרוב על רקע מתח נפשי. בתדירות נמוכה כזו אין טעם בטיפול תרופתי. בכל מקרה-פני לבדיקת רופא פרוקטולוג

26/04/2018 | 07:40 | מאת: בתש

מתח נפשי מאוד הגיוני לי.. תודה רבה על התשובה המהירה וההגיונית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות