פיסורה בפי הטבעת - דרך טיפול מוזרה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/04/2018 | 23:19 | מאת: דני

שלום, הפרוקטולוג שלי רשם לי ניפידיפין 0.2+לידוקאין 0.2 במשחה למשך 6 שבועות אחרי שגילה פיסורה קצת בתוך פי הטבעת. כששאלתי אותו עם צריך להגיע לביקורת, הוא אמר שאין צורך. האם המשחה שהוא רשם לי באמת תעזור בהתחשב בעובדה שהפיסורה היא בתוך פי הטבעת ואני מורח אותה על פי הטבעת? ולמה אמר שאין צורך להגיע אליו לביקורת? (את הפיסורה הוא גילה באנדסקופיה)

פיסורה גורמת לכאבים וזו סיבת הפניה לרופא. את התכשיר שקבלת מורחים סביב פי הטבעת 4 פעמים ביום ומעסים שייספג טוב בעור. אם אינך סובל מכאבים אולי אין צורך בטיפול...

15/04/2018 | 11:15 | מאת: דני

כן, אבל האם מריחה חיצונית על פי הטבעת באמת יכולה להשפיע על פיסורה שהיא קצת בפנים (ע"פ דברי הרופא שלי)? תודה.

אכן כן.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות