כירורגית פרוקטולוגית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/04/2018 | 13:22 | מאת: מירי

שלום, סובלת מכאבים שמרגישים כמו שריר תפוס של פי הטבעת, מקרין גם לירכיים, הלכתי לפרוקטולוג - הפנה אותי לאורתופד באבחנה של COCCCIDYNIA, האורתו שולל את האבחנה [עשיתי גם צילום] ומחזירני לפרוקטו', ממש לא נוח לי ללכת שוב לפרוקטולוג גבר [זאת הייתה חוויה טראטמטית], האם ידוע לך על נשים בתחום שעובדות עם מכבי? הכאבים באים והולכים [כבר כשנתיים] -לא קיימים כל הזמן, האם יש טעם לכת לרופא ברגע בו אין כאבים? כי ממש לא ניתן לתאם מהיום להיום.

הפורום אינו ממליץ על רופא/ה מסוים/מת או מוסד רפואי מסוים. כדאי להבדק בזמן שיש כאב כי זה יכול לעזור להגיע לאבחנה נכונה. כשאין כאב או ממצא בבדיקה קשה לאבחן ולהציע טפול הולם.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות